Εκτίναξη τιμών σε πετρέλαιο, σιτάρι και καύσιμα «βλέπει» ο Α.Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα έχει η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία για την ελληνική οικονομία. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι πως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες με απρόβλεπτο το μέλλον, ενώ έκανε λόγο για εκτίναξη των τιμών σε καύσιμα και σιτάρι.

Ο πλήρης αποκλεισμός της Ρωσίας από την αγορά της Ευρώπης όσον αφορά το πετρέλαιο, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, αναμένεται να εκτινάξει τις τιμές σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Ευρώπη θα στηρίξει την ενεργειακή κρίση που μαστίζει και την Ελλάδα.

Σχετικά με τις δηλώσεις της επίσημης εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, που έκανε λόγο για αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία που εξαπολύθηκε στην Ελλάδα, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η «αξιοπιστία της κυρίας είναι μηδέν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας, τέλος, το επεισόδιο για την Εθνική Λυρική Σκηνή είπε ότι «Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τους θεατές που αντέδρασαν, είναι ντροπή η αντίδραση του δήθεν καλλιτεχνικού χώρου της χώρας».