ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Οικονόμου για εκκένωση κατάληψης στο Μετσόβειο: «Καμία ανοχή σε παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές»

«Τα δημόσια πανεπιστήμια είναι χώροι έρευνας και εκπαίδευσης και αποδίδονται στους φοιτητές και τους καθηγητές»

Γ.Οικονόμου για εκκένωση κατάληψης στο Μετσόβειο: «Καμία ανοχή σε παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές»

Για την εκκένωση σε χώρο στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο «Χ», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή απέναντι στις παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές και η Αστυνομία θα επεμβαίνει σε κάθε έκνομη δράση.

«Χώρος στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, που είχε επανακαταληφθεί, εκκενώθηκε σήμερα από κλιμάκιο της @hellenicpolice , με τη συνδρομή της ΟΠΠΙ, παρουσία του Κοσμήτορα της Σχολής. Τα δημόσια πανεπιστήμια είναι χώροι έρευνας και εκπαίδευσης και αποδίδονται στους φοιτητές και τους καθηγητές. Δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές. Όσες φορές και αν χρειαστεί, αδιαπραγμάτευτα ενάντια στη βαριοπούλα και κάθε έκνομη δράση.», σημείωσε στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές ενώ, παράλληλα με την επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέδραμαν τις αρμόδιες υπηρεσίες που πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, της Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι) καθώς και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ., ΔΡΑΣΗ και Ο.Π.Κ.Ε..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.