Γ.Οικονόμου: «Με σχέδιο επεκτείνεται το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων σε επιπλέον 268 σχολικές μονάδες»

«Από 185 χιλιάδες το 2019 στις 210 χιλιάδες έφτασαν τα γεύματα το 2022»

Γ.Οικονόμου: «Με σχέδιο επεκτείνεται το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων σε επιπλέον 268 σχολικές μονάδες»

Την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε επιπλέον 268 σχολικές μονάδες, επισημαίνει με ανάρτηση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στην ανάρτησή του στο Twitter ότι τα σχολικά γεύματα πλέον αυξάνονται από 185000 που παρέχονταν το 2019 σε 210000 το τρέχον έτος τα οποία θα διανέμονται ταυτόχρονα σε όλα τα σχολεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με σχέδιο επεκτείνεται το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων σε επιπλέον 268 σχολικές μονάδες, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό τους από 185.000 το 2019, σε 210.000. Επιπλέον, για πρώτη φορά, τα σχολικά γεύματα θα διανεμηθούν άμεσα και ταυτόχρονα σε όλες τις σχολικές μονάδες», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.