ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Οικονόμου: Μεταβαίνει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας του αστυνομικού

Ο 31χρονος υπαρχιφύλακας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Γ.Οικονόμου: Μεταβαίνει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας του αστυνομικού

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μεταβαίνει το απόγευμα της Παρασκευής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Ο κ. Οικονόμου θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε και διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το κλειστό Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 31χρονος υπαρχιφύλακας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηρίζεται με τεχνητή αναπνοή, ενώ την περασμένη εβδομάδα οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού υπό τον φόβο σοβαρών επιπλοκών. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.