Κ.Μητσοτάκης από Διδυμότειχο: «Το 2028 ολοκληρώνεται η διπλή σιδηροδρομική γραμμή από Αλεξανδρούπολη μέχρι Ορμένιο»

Τι είπε για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Αλεξανδρούπολης

Κ.Μητσοτάκης από Διδυμότειχο: «Το 2028 ολοκληρώνεται η διπλή σιδηροδρομική γραμμή από Αλεξανδρούπολη μέχρι Ορμένιο»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε πολίτες του Διδυμοτείχου επισήμανε ότι «η διπλή σιδηροδρομική γραμμή από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ορμένιο, που θα κοστίσει πάνω από ένα δισ. ευρώ, θα ολοκληρωθεί το 2028 και με αυτήν θα αλλάξει όψη ο νομός του Έβρου».

Τόνισε πώς τα τέσσερα τελευταία χρόνια υπήρξε μια «πρωτοφανής ανάπτυξη» στο νομό Έβρου και παρατήρησε πως αυτό δεν έτυχε αλλά είναι μία επιτυχία της κυβέρνησής του.

Αναφέρθηκε σε μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της Αλεξανδρούπολης και δεσμεύτηκε για ισόρροπη ανάπτυξη, στο νότιο και το βόρειο τμήμα του Έβρου, λέγοντας πως για αυτό, άλλωστε, επέλεξε να είναι υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του Έβρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο και τα 35 χιλιόμετρα, που θα γίνει το απόγευμα και επιτέθηκε εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του το ζήτημα αυτό. Μετά την ομιλία του ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Νοσοκομείο και το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.