ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κ.Μητσοτάκης από Λέσβο: «Προστατεύσαμε τα σύνορα και μειώσαμε κατά 90% τις αφίξεις των παράνομων μεταναστών»

«Το κολαστήριο της Μόριας δεν υπάρχει πια και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που τήρησα τη δέσμευση που είχα δώσει» είπε

Κ.Μητσοτάκης από Λέσβο: «Προστατεύσαμε τα σύνορα και μειώσαμε κατά 90% τις αφίξεις των παράνομων μεταναστών»

Με επίσκεψη στον χώρο του παλιού Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών της Μόριας ξεκίνησε η παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο.

Στην ομιλία του μετά την ξενάγησή του στον χώρο από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε αρχικά τη χαρά του για το γεγονός ότι επισκέπτεται «μια καλύτερη Λέσβο από αυτή που είχαμε παραλάβει το 2019».

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

«Εφαρμόσαμε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Προστατεύσαμε τα σύνορα και στην ξηρά και τη θάλασσα και μειώσαμε κατά 90% τις αφίξεις των παράνομων μεταναστών. Αποδείξαμε ότι η θάλασσα έχει σύνορα και μπορούν και πρέπει να φυλάσσονται από την πολιτεία» τόνισε, επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως σημείωσε «από τις περισσότερες από 600.000 αφίξει επί ΣΥΡΙΖΑ φτάσαμε στις 10.000 επί των δικών μας ημερών ενώ 2.000 είναι οι αιτούντες άσυλο υπάρχουν σήμερα στο νησί» mitsotakis-mitarakis

«Θυμάμαι τις επισκέψεις στον χώρο που έφτασε να “φιλοξενεί” πάνω από 20.000 μετανάστες. Το κολαστήριο της Μόριας, όπως ανέφεραν τα διεθνή ΜΜΕ, δεν υπάρχει πια και γι’ αυτό είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που τήρησα τη δέσμευση που είχα δώσει ότι θα λύσω το ζήτημα αυτό και θα ξεπεράσω όλα τα εμπόδια που μπορεί να υπήρχαν» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

«Σήμερα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν άλλη όψη απαλλαγμένα από το βάρος της διαχείρισης του μεταναστευτικού και μπορούν να προχωρήσουν την αναπτυξιακή τους πολίτικη. Μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον όλου του βορειοανατολικού Αιγαίου και ειδικά της Λέσβου για να κοιτάμε τολμηρά, μπροστά για μια Ελλάδα πιο ισχυρή» κατέληξε στον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στη Λέσβο οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πλην της Αφροδίτης Βατή η οποία μετέβη απευθείας στο χώρο του ΚΥΤ.

mitsotakis-lesvos2
mitsotakis-lesvos1
mitsotakis-lesvos3
mitsotakis-lesvos5
mitsotakis-lesvos4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.