ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: «Έχουμε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο – Οι πολίτες να υπακούουν στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας»

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός στην συνάντηση που έχει με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κ.Μητσοτάκης: «Έχουμε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο – Οι πολίτες να υπακούουν στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας»

Έκκληση στους πολίτες να ακούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνάντηση που έχει με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε: «Έχουμε ένα τελείως ακραίο καιρικό φαινόμενο που εστιάζεται στην Μαγνησία και το Βόλο και κάνω έκκληση στους πολίτες να υπακούουν στις οδηγίες της πολιτικής προστασίας»

Αναλυτικά ο πρωθυπουργός είπε:

«Κυρία πρόεδρε το φετινό καλοκαίρι μας τίμησε τις δύο όψεις του Ιανού. Από τη μία πολύ καλή τουριστική περίοδος από την άλλη όμως ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι από πλευράς κρίσεων που αφορούν την πολιτική προστασία με πολύ δύσκολες πυρκαγιές η χάδια η πυρκαγιά στον Έβρο ήταν μεγαλύτερη καταγεγραμμένη που είχαμε στην πατρίδα μας και την Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. Και σήμερα αντιμετωπίζουμε ένα τελείως ακραίο φαινόμενο που τώρα είναι έντονα στη Μαγνησία και στο Βόλο και σε ολόκληρη την Θεσσαλία και κάνω έκκληση πολίτες να υπακούουν στις εντολές της πολιτικής προστασίας αν η πολιτική προστασία τους ενθαρρύνει να μείνω στο σπίτι τους αυτό πρέπει να κάνουν.

Βέβαια ακραία φαινόμενα δεν αντιμετωπίζει μόνο η Ελλάδα είδαμε και τις πλημμύρες στην Ισπανία πριν από λίγες ημέρες και το λέω αυτό διότι η κλιματική κρίση δεν είναι κάτι που αφορά το μέλλον αλλά το παρόν είναι εδώ δε χρειάζεται επιστήμη για να το επιβεβαιώσει το επιβεβαιώνει η ίδια η ζωή.

Γι’ αυτό και το κράτος σε όλες τις εκφάνσεις μαζί με την συνεργασία των πολιτών πρέπει να γίνεται όλο και πιο ανθεκτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σαφές ότι δεν τα καταφέραμε όσο καλά θα θέλαμε και θα στρέψουμε το βλέμμα στην αποκατάσταση των πληγέντων και θα βρεθώ την Παρασκευή στον Έβρο να εξαγγείλω άμεσα μέτρα στήριξης αλλά και άμεσα μέτρα αποκατάστασης για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος ώστε να δώσουμε στην φύση τη δυνατότητα να αναγεννηθεί και ταυτόχρονα βέβαια να ξεκινήσουμε και πάλι τον σχεδιασμό για ένα κράτος το οποίο θα είναι ολοένα και πιο ανθεκτικό. Απαιτείται συστράτευση της κοινωνίας και του κράτους όλα τα επίπεδα. Διότι πια τα ανέμελα καλοκαίρια έτσι όπως τα ξέραμε η όπως υπήρχαν στο υποσυνείδητό μας θα πάψουν να υπάρχουν και τα καλοκαίρια από δω και στο εξής θα είναι ολοένα και πιο δύσκολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.