ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης για το θάνατο του 40χρονου επισμηναγού: «Όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο»

«Η πατρίδα θα ευγνωμονεί για πάντα τον Επισμηναγό»

Κ.Μητσοτάκης για το θάνατο του 40χρονου επισμηναγού: «Όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο»

Το συλλυπητήριο μήνυμά του για το θάνατο του 40χρονου επισμηναγού Ε.Κωστέα έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Η Πολεμική Αεροπορία και μαζί της όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο. Τον Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, που έπεσε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Σε μία αποστολή από εκείνες που δεν σταματούν σε καμία στιγμή του χρόνου», τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον θάνατο του 40χρονου επισμηναγού ο οποίος κατέπεσε με ένα εκπαιδευτικόT-2 στην Καλαμάτα νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Η απώλεια αυτή αναδεικνύει πόσο δύσκολο είναι το έργο των πιλότων μας. Αλλά και πόσο μεγάλη η αφοσίωσή τους στο καθήκον. Η πατρίδα θα ευγνωμονεί για πάντα τον Επισμηναγό. Μένοντας στο πλευρό της οικογένειάς του, προς την οποία απευθύνω και εγώ τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» τονίζει ακόμη ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.