ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: «Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Αυξάνεται για 4 φορά»

Από την 1η Απριλίου η εφαρμογή του

Κ.Μητσοτάκης: «Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Αυξάνεται για 4 φορά»

Την αύξηση του κατώτατου μισθού ανακοίνωσε από το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής (29/03) στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται για τέταρτη φορά. Όσοι αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, από την 1η Απριλίου θα λαμβάνουν 830 ευρώ. Μιλάμε για μία αύξηση 50 ευρώ», ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η συνολική αύξηση μαζί με τις προηγούμενες φτάνει το 27%, ενώ παραμένει ο στόχος στο τέλος της τετραετίας να φτάσει τα 1.500 ευρώ», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στη Βουλή πριν από την καταψήφιση χθες (28/03) της πρότασης δυσπιστίας:

«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα ανταγωνίζονται σε τοξικότητα όσο οδεύουμε προς τις ευρωεκλογές (…) Δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον, ο καθένας στο ρόλο του (…) Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την αλήθεια για την τραγωδία στα Τέμπη μακριά από την διαστρέβλωση της πολιτικής δημαγωγίας (…) Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μεθόδευσαν την επίθεση κατά της κυβέρνησης. Πιστεύω ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ποιος είναι ειλικρινής και από την εκφορά του λόγου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μας περιμένουν σημαντικές μάχες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το μεταναστευτικό ή τους αγρότες, Χρειάζονται ευρωβουλευτές με δυνατή εθνική φωνή. Στην ίδια κάλπη θα ζυγιστεί η συνέχεια μιας πορείας που παρά τις δυσκολίες μας πάει μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.