ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

K.Μητσοτάκης: «Τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί -Όταν μια κοπέλα δολοφονείται έξω από Α.Τ σκύβουμε το κεφάλι»

«Η μάχη με το βαθύ κράτος και την κουλτούρα της έλλειψης ενσυναίσθησης έχει πολύ δρόμο ακόμη»

K.Μητσοτάκης: «Τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί -Όταν μια κοπέλα δολοφονείται έξω από Α.Τ σκύβουμε το κεφάλι»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ζάππειο αναφέρθηκε στην δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους.

«Η μάχη με το βαθύ κράτος και την κουλτούρα της έλλειψης ενσυναίσθησης έχει πολύ δρόμο ακόμη» είπε για να προσθέσει: «Κάναμε πολλά, αλλά όταν μια γυναίκα έχει δολοφονηθεί έξω από ΑΤ σκύβουμε το κεφάλι και λέμε πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμη». για να προσθέσει: «Ναι, τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί όπως και ασθενοφόρα και πυροσβεστικά».

Απευθυνόμενος στα στελέχη, τους βουλευτές και στους ψηφοφόρους, είπε «σας ευχαριστώ για αυτήν την εντυπωσιακή υποδοχή. Θα την ξανακάνουμε μπλε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε: Το Ζάππειο, ένας χώρος ιστορικός, αντηχεί σήμερα τον ενθουσιασμό των μελών της παράταξής μας. Η παρουσία σας με τιμά, με συγκινεί και μου δίνει πίστη για την πορεία της ΝΔ στα επόμενα 50 χρόνια, με τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού να καίει στις καρδιές μας και να φωτίζει το αύριο.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό: Αυτό το συνέδριο είναι διπλά εορταστικό, συμπίπτει με τα γενέθλια της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «θα ήταν πολύ περήφανος για ετούτη τη βραδιά, το όραμά του συνεχίζει να μας εμπνέει και να μας κινητοποιεί» και ότι το όραμα της ίδρυσης του κόμματος παραμένει ζωντανό και σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.