ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μ.Βορίδης: «Δεν θα ψηφίσω τον γάμο των ομοφυλοφίλων»

«Εγώ δεν είμαι “της ακαδημίας” για να κάνω αυτή τη συζήτηση»

Μ.Βορίδης: «Δεν θα ψηφίσω τον γάμο των ομοφυλοφίλων»

Την διαφωνία του με τη νομοθέτηση του γάμου ομοφύλων που είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε εκ νέου ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης. 

«Εγώ την άποψή μου την προσωπική την έχω εκφράσει, είμαι αντίθετος. Έχω πει ότι δεν θα το ψηφίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά το βράδυ της Πέμπτης στο Action24, όταν διατυπώθηκε η σχετική ερώτηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με την εν λόγω υπόθεση.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τη συζήτηση ως «ακαδημαϊκού και θεωρητικού χαρακτήρα», από τη στιγμή που «δεν ανοίγει από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό το θέμα», ενώ έσπευσε να διαχωρίσει εκ νέου τη θέση του, συμπληρώνοντας ότι «εγώ δεν είμαι, αν θέλετε, “της ακαδημίας” για να κάνω αυτή τη συζήτηση. Ας συζητηθεί σε επίπεδο “δημοσιολογούντων”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στη νομοθέτηση του γάμου ομοφύλων, δίχως ωστόσο να βάλει κάποιο χρονικό πλαίσιο. «Ο γάμος των ομόφυλων θα γίνει πράξη κάποια στιγμή και είναι μέρος της στρατηγικής μας», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει τον περασμένο Ιούλιο στο Bloomberg.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.