ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Χρυσοχοΐδης για δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η ΕΛ.ΑΣ. έχει μείνει πολύ πίσω – Είναι συντετριμμένος»

«Όταν έχει έναν θάνατο μπροστά από ΑΤ με αυτό τον τρόπο, δεν φαίνεται τα πράγματα να πήγαν καλά»

Μ.Χρυσοχοΐδης για δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η ΕΛ.ΑΣ. έχει μείνει πολύ πίσω – Είναι συντετριμμένος»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για την άγρια δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο σύντροφό της, στους Αγίους Αναργύρους αλλά και για τις τραγικές παραλείψεις της ΕΛ.ΑΣ.

Αναφορικά για τον κανονισμό για την ενδοοικογενειακή βία: «Με έχει καταστήσει αυτές τις ημέρες όλο αυτό συντετριμμένο. Έκανα μεγάλη προσπάθεια το 2021, να βγει ένα καταπληκτικό πρωτόκολλο. Είναι συγκλονιστικό πως υπήρχαν μια σειρά από ενέργειες, είναι μια ΕΔΕ σε εξέλιξη. Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ θα βγει πολύ σύντομα. Θα υπάρξει το προβλεπόμενο από τους κανονισμούς και φυσικά ό,τι αποφασίσει ο εισαγγελέας».

«Όταν έχει έναν θάνατο μπροστά από ΑΤ με αυτό τον τρόπο, δεν φαίνεται τα πράγματα να πήγαν καλά. Τίποτα δεν πήγε καλά. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει μείνει πολύ πίσω από τις εξελίξεις. Το ζήτημα της βίας των ανηλίκων, έγινε το εξής. Έχουν συλληφθεί 500 ανήλικοι για επιθέσεις. 500 παιδιά! Ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη σαν κοινωνία. Είναι μάστιγα οι επιθέσεις. Να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό. Είναι απώλεια ο θάνατος της Κυριακής», σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Ας έχουμε τα συμπεράσματα από την έρευνα και θα δούμε τι έχουμε να δούμε», ανέφερε για τον σκοπό του ΑΤ ο κύριος Χρυσοχοΐδης.

«Δυο πράγματα πρέπει να ξέρουμε. Ό,τι το κρίσιμο ζήτημα είναι η ασφάλεια. Όλα τα αδικήματα είναι αυταπάγγελτα. Η ασφάλεια του θύματος ήταν να καθίσει εκεί. Αυτό είναι το κρίσιμο. Ό,τι χρειάζεται να γίνει. Δεν χρειάζεται καμιά μήνυση. Το πρόβλημα είναι πως διασφαλίζουμε την ασφάλεια. Θύματα θα φιλοξενούνται από την Αστυνομία. Έχουμε 13.000 δικογραφίες μέσα στο 2023, δηλαδή 40 γυναίκες την ημέρα έχουν κάνει κάποια καταγγελία για βία. Έχουν παραπεμφθεί 12.500 κατηγορούμενοι», πρόσθεσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αντιπολίτευση κάνει τη δουλειά της, αλλά να την κάνει υπεύθυνα», σχολίασε για τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτησή του και συνέχιζε, σχολιάζοντας πως «που ξέρουν αυτοί για ενδοοικογενειακή βία;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.