ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με εσωτερική αναδιάταξη η αντικατάσταση Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκου

Υπέβαλλαν την παραίτησή τους την Πέμπτη

Με εσωτερική αναδιάταξη η αντικατάσταση Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκου

Με εσωτερική αναδιάταξη δυνάμεων στο Μέγαρο Μαξίμου, που δεν θα λάβει τον χαρακτήρα ανασχηματισμού, θα καλυφθούν τα κενά του υπουργού επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, οι οποίοι υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους την Πέμπτη και έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα μετακομίσει ο Γιάννης Μυλωνάκης, το όνομα του οποίου ακούστηκε χθες, αλλά θα παραμείνει γενικός γραμματέας της Βουλής

Αυτό που αποκλείεται, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι οι εξελίξεις αυτές να προκαλέσουν έναν ευρύτερο ανασχηματισμό στο κυβερνητικό σχήμα, κάτι που εδώ και καιρό εξετάζεται να γίνει μετά τις ευρωεκλογές. Έτσι οι αρμοδιότητες του πρώην υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και του υπουργού Επικρατείας θα μοιραστούν στα υπόλοιπα στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου.

εσ

Παρά το αρχικό μούδιασμα στο Μέγαρο Μαξίμου, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Μπρατάκος και ο Σταύρος Παπασταύρου ανέλαβαν την ευθύνη των πράξεών τους και παραιτήθηκαν, κάτι που δεν ακυρώνει την προσφορά τους στο έργο της κυβέρνησης, ούτε την προσωπική σχέση που έχουν με τον πρωθυπουργό.

Ωστόσο από την πρώτη στιγμή, κυβερνητικές πηγές τόνιζαν πως «η συμμετοχή τους σε μία κοινωνική εκδήλωση έστειλε το λάθος μήνυμα». Όμως, «οι ίδιοι είχαν την ευθιξία και παραιτήθηκαν, σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως με τον καταδικασμένο με 13-0 Νίκο Παππά, ο οποίος γελούσε στα έδρανα της Βουλής, όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο Μάτι», αναφέρουν οι πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας τις δύο παραιτήσεις, είπε στο Open: «Στη ΝΔ υπάρχει κάτι που για τα άλλα κόμματα είναι άγνωστο. Λέγεται παραίτηση και ανάληψη ευθύνης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.