ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κ.Μητσοτάκης δηλώνει… ικανοποιημένος με την τιμή της φέτας που έχει «απογειωθεί»

Ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει μια τιμή που της… αξίζει

Ο Κ.Μητσοτάκης δηλώνει… ικανοποιημένος με την τιμή της φέτας που έχει «απογειωθεί»

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την τιμή της φέτας που έχει απογειωθεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει μια τιμή που της… αξίζει.

Ο Μητσοτάκης παραδέχτηκε το πρόβλημα της ακρίβειας, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το Market Pass ήταν… ανακούφιση για τους πολίτες: «Η λύση δεν είναι ένα Market Pass, το οποίο καλώς υπάρχει και προσφέρει μία ανακούφιση. Η δομική λύση στο πρόβλημα είναι η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, η οποία θα έρθει, σε συνδυασμό με μόνιμες αυξήσεις στα εισοδήματα και μόνιμες μειώσεις φόρων» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την εξωφρενική αύξηση των τιμών στα ελληνικά τυριά και ειδικά τη φέτα την οποία σκέφτονται διπλά και τριπλά να αγοράσουν οι καταναλωτές, ο Μητσοτάκης δήλωσε: «Τα προϊόντα μας, προφανώς και η φέτα μας, έχει ακριβύνει αλλά έχει πια τιμές οι οποίες είναι, θα έλεγα, αντίστοιχες ενός προϊόντος με ονομασία προέλευσης, γιατί η φέτα είναι εμβληματικό προϊόν. Και ενός προϊόντος που είναι, θα έλεγα, στην πρώτη γραμμή των εξαγωγών μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.