ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη Βάρνα για την τριμερή σύνοδο κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Ευξείνογκραντ

Στη Βάρνα για την τριμερή σύνοδο κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Βουλγαρία θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί στη Βάρνα όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας.

Υπενθυμίζεται, ότι η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Ευξείνογκραντ, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η σύνοδος θα επικεντρωθεί στην περιφερειακή συνδεσιμότητα, ειδικότερα σε έναν μελλοντικό διάδρομο διασύνδεσης Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας από τη Θεσσαλονίκη μέσω Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Μπουργκάς, Βάρνας προς την Κωνστάντζα, με πιθανή επέκταση στη Μολδαβία.

Ο στόχος είναι η οικοδόμηση σύγχρονων μεταφορών, επικοινωνιών και ενεργειακών υποδομών κατά μήκος του διαδρομής για την ενίσχυση των οικονομικών και πολιτικών σχέσεων των συμμετεχόντων χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη διεξαγωγή της συνάντησης αυτής πρότεινε ο αρχηγός της βουλγαρικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα τον Αύγουστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.