ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Το μήνυμα του Κ.Πιερρακάκη για τις Πανελλαδικές: «Το μέλλον ανοίγεται μπροστά σας»

Οι τρεις σκέψεις του υπουργού για τους υποψηφίους

Το μήνυμα του Κ.Πιερρακάκη για τις Πανελλαδικές: «Το μέλλον ανοίγεται μπροστά σας»

Βίντεο στα social media ανάρτησε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, με το οποίο στέλνει το δικό του μήνυμα στα παιδιά που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Πιερρακάκης, λέει ότι δεν κρίνονται όλα σε μια εξέταση και ότι το μέλλον των παιδιών ανοίγεται μπροστά τους.

Ο υπουργός εύχεται καλή επιτυχία και προτρέπει τα παιδιά να μην διστάζουν να μιλούν με τους γονείς, τους καθηγητές και τους φίλους τους.

Η ανάρτηση Πιερρακάκη για τις Πανελλαδικές

Αύριο ξεκινάνε οι πανελλαδικές εξετάσεις. Θέλω να μοιραστώ τρεις σκέψεις με τις υποψήφιες και τους υποψήφιους.

Η πρώτη είναι να έχετε πίστη στις δυνατότητές σας. Έχετε αφιερώσει αμέτρητες ώρες διαβάσματος, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Δεύτερον. Να σκέφτεστε τη μεγάλη εικόνα. Και η μεγάλη εικόνα είναι ότι στο μονοπάτι της ζωής δεν κρίνονται όλα αυτή την στιγμή, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε ποιοι είστε

Και τρίτον, να σκέφτεστε ότι δεν είστε μόνοι σας. Είστε μαζί με τους φίλους σας, τους καθηγητές σας, τους γονείς σας. Μη διστάσετε να μιλήσετε μαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους και να θυμάστε: δεν κρίνεται τίποτα ή δεν κρίνονται όλα σε μια εξέταση. Το μέλλον ανοίγεται μπροστά σας και αυτό που θα κάνει διαφορά είναι η ποιότητα του χαρακτήρα σας, το σθένος σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.