ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ.Λαγός: «Πανηγυράκι το Πολυτεχνείο, δεν είχε νεκρούς» – «Oρμηξαν» ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΣΥ

Γ.Λαγός: «Πανηγυράκι το Πολυτεχνείο, δεν είχε νεκρούς» – «Oρμηξαν» ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΣΥ

“Oρμηξαν” μετά την τοποθέτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Γιάννη Λαγού, ο οποίος χαρακτήρισε το Πολυτεχνείο «παραμύθι» και «πανηγύρι», ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ, και ΚΚΕ.

Αναφερόμενος στην επέτειο το πολυτεχνείο έκανε λόγο για ενα γλέντι και πανηγύρι χωρίς νεκρούς και πρόσθεσε:

«Ούτε ένας νεκρός δεν υπήρξε στο Πολυτεχνείο προκαλώ τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να μου πουν τα ονόματα έστω και δύο νεκρών».

Ανέφερε επίσης ότι δεν υπήρξαν ούτε σοβαρά τραυματισμένοι εντός του πολυτεχνείου. Μάλιστα ο κ. Λαγός ανέφερε πως χαίρεται για το γεγονός ότι πολλά ιδιωτικά σχολεία δεν θα γιορτάσουμε αύριο την επέτειο του ξεσηκωμού του πολυτεχνείου.

Η τοποθέτηση του Γ.Λαγού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς έκανε λόγο για νοσταλγούς της χούντας και για τη φωνή της χούντας εντός του κοινοβουλίου

Χρήστος Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ) : «Δεν μπορεί να βγαίνετε εδώ μέσα και να αναπαράγετε τη φωνή της χούντας αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ισχυρισμοί των νοσταλγών της χούντας».
Σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους ήταν η παρέμβαση της βουλευτού της Δημοκρατική Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου:

Χριστοφιλοπούλου (ΔΗΣΥ) :«Πρέπει να ξαναδούμε τους νόμους για τους δολοφόνους και τους εγκληματίες, η δημοκρατία πρέπει να αντέξει αυτά που ακούστηκαν εδώ είναι ανεπίτρεπτα απαράδεκτα και αισχρά. Είστε φασίστες»

Γ. Καρράς (ΔΗΣΥ): «Ευτυχώς που υπήρξε το Πολυτεχνείο και έχουμε δημοκρατία διαφορετικά δεν θα είχαμε την ευτυχία να μιλάμε σήμερα σε αυτή την αίθουσα»

Γιάννης Λαγός: «Δεν άκουσα κανένα όνομα νεκρού στο Πολυτεχνείο περιμένω να μου το πούνε μου λένε ότι λέω ψέματα. Δεν υπήρχαν νεκροί πείτε μου τα ονόματα των νεκρών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γ. Λαμπρούλης (ΚΚΕ): «Τι να μας πείτε να μας πείτε ότι είστε νοσταλγοί της χούντας. Δεν μπορείτε να παραχαράξετε την ιστορία δεν δεχόμαστε ύμνους στην χούντα και στο φασισμό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.