ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποχώρησε και ο τ.βουλευτής Α’Πειραιά Νίκος Κούζηλος από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή – Τι δήλωσε στο pronews.gr

Αποχώρησε και ο τ.βουλευτής Α’Πειραιά Νίκος Κούζηλος από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή – Τι δήλωσε στο pronews.gr

Ο πρώην βουλευτής Α’Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Κούζηλος, μετά την ανεξαρτητοποίηση του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, δήλωσε ότι αποχωρεί και αυτός από το κόμμα, με δήλωσή του στο pronews.gr πριν λίγο.

Στην σχετική δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Ελαβα την απόφαση αυτή γιατί έπρεπε να είχαν υπάρξει στον Λαϊκό Σύνδεσμο εδώ και καιρό πολιτικές αλλαγές και σε πρόσωπα και σε αδιέξοδες πολιτικές πλατφόρμες και δεν υπήρξαν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Αισθάνομαι ότι προδώσαμε τον κόσμο και τους ψηφοφόρους μας από την στιγμή που η ηγεσία του κόμματος αρνήθηκε να δει τα αυτονόητα.

Η ανανέωση, η είσοδος νέων άφθαρτων προσώπων, ο εκσυγχρονισμός της ιδεολογικής πλατφόρμας και η προσαρμογή του στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας είναι απαιτήσεις όχι μόνο των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αλλά και όλων των Ελλήνων πατριωτών που δεν θέλουν να βλέπουν το κόμμα να είναι υπογείως συμβιβασμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα μείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να ξαναγίνει η Ελλάδα ελεύθερη, χριστιανική και δυνατή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.