Η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στο νομοσχέδιο για το σκάνδαλο υποκλοπών (βίντεο)

Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στο νομοσχέδιο για το σκάνδαλο υποκλοπών (βίντεο)

Μετά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο βήμα της Βουλής, ανέβηκε για τη δευτερολογία του κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Το χαρακτηριστικό των ενόχων είναι το θράσος και η δειλία. Ο κ. Μητσοτάκης επί ενάμισι μήνα κρύφτηκε και απέφυγε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο αποδεικνύοντας τη δειλία του.

Σήμερα αποδεικνύει και το δεύτερο χαρακτηριστικό της ενοχής, το θράσος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ένταση «χτύπησε κόκκινο» όταν ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντήσει αν γνώριζε πως παρακολουθούνταν ο αρχηγός του Στρατού και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας του πως θα κατέβαινε από το βήμα αν του απαντούσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε ότι θα απαντήσει στην τριτολογία του, ο πρόεδρος της Βουλής κατάλαβε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε τελειώνει την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να… συνεχίσει και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η παρεξήγηση.

Αφού τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την τριτολογία του και έφυγε, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ξανά το λόγο για να κάνει δήλωση. Και αφού ο Κώστας Τασούλας ξεκαθάρισε ότι… δεν είναι τριτολογία, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ οι αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων και έφυγε γιατί φοβήθηκε που έθεσε θέμα παραίτησης εάν ψεύδεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.