Ο Γ.Βαρουφάκης για το ταξίδι στην Αίγινα – «Την Πέμπτη έκανα χρήση της βουλευτικής μου ιδιότητας» (βίντεο)

Ο Γ.Βαρουφάκης για το ταξίδι στην Αίγινα – «Την Πέμπτη έκανα χρήση της βουλευτικής μου ιδιότητας» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε μέσω skype, στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου, σχετικά με το δημοσίευμα που αναφέρει ότι πήγε στην Αίγινα για διακοπές και μάλιστα αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο λιμενικού.

“Ο καθένας έχει δικαίωμα να αυτοεξευτελίζεται, είμαστε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Το θέμα αυτό δεν έχει καμία ουσία, είναι μια άλλη μορφή λασπολογίας” σχολίασε, μέσα σε όλα, ο πρόεδρος του Μέρα 25.

Ο κ. Βαρουφάκης, σημείωσε χαρακτηριστικά: “Μένω στην Αίγινα πολύ πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Βρίσκομαι εδώ πολύ πριν από την 21η Μαρτίου που ανακοινώθηκε η απαγόρευση. Είμαι ο μόνος πολιτικός που αρνήθηκε την 25η Μαρτίου να πάει στην κατάθεση στεφάνου γιατί θεωρώ ότι οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Έχω ζητήσει να κλείσει εντελώς η Βουλή και να λειτουργεί με τηλεδιάσκεψη”.

“Την Πέμπτη έκανα χρήση της βουλευτικής μου ιδιότητας, όπως είχα υποχρέωση να κάνω, πήρα το πλοίο των 10 π.μ. πήγα στη Βουλή και γύρισα με το πλοίο των 16.30. Είναι ψέμα ότι δεν σταμάτησα στον έλεγχο” πρόσθεσε, επίσης, ο κ. Βαρουφάκης στον αέρα της εκπομπής.

​“Κατέβασα το παράθυρο του συνοδηγού, του έδειξα τη βουλευτική μου ταυτότητα και του εξήγησα ότι είχα πάει στη Βουλή. Μου είπε ότι δεν κάνουν αυτά τα χαρτιά. Πήγα στον ψεκασμό, έκατσα αρκετή ώρα στην ουρά. Είναι ξεκάθαρο. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση μου στην Ολομέλεια” συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης αρνήθηκε ωστόσο να παραμείνει στην εκπομπή τη στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου τον ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει στη συζήτηση ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς προς αποφυγή κάθε τηλεοπτικής αντιπαράθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.