ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mετά τα αμερικανικά ΜΜΕ και οι χρήστες του γερμανικού ΤikTok χρησιμοποιούν το pronews.gr ως πηγή αναφοράς

Άλλο ένα δείγμα της αξιόπιστης ενημέρωσης που παρέχει το pronews.gr

Mετά τα αμερικανικά ΜΜΕ και οι χρήστες του γερμανικού ΤikTok χρησιμοποιούν το pronews.gr ως πηγή αναφοράς

Εκτός από τα αμερικανικά ΜΜΕ που χρησιμοποιούν ως πηγή αναφοράς τα δημοσιεύματα του pronews.gr το ίδιο κάνουν και χιλιάδες χρήστες του γερμανικού ΤikTok

Άλλο ένα δείγμα ότι το pronews.gr και η ενημέρωση που παρέχει αποτελεί φάρο αξιοπιστίας για χιλιάδες ανθρώπους πλέον και στο εξωτερικό.

@makadam777 #nato #ukraine#hauptquartier#russland ♬ Originalton – Sputnik

Σημειώνεται ότι το vtforeignpolicy και το theinteldrop.org οι οποίοι θεωρούνται οι πλέον σοβαροί και ουσιαστικής πληροφόρησης ιστότοποι στις ΗΠΑ αναπαράγουν τα άρθρα του pronews.gr οπότε τι χρεία υπάρχει μεγαλύτερης απόδειξης για την αξιοπιστία, την ορθή προσέγγιση και την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας.

Τα παραπάνω βέβαια επιβραβεύονται με τον πλέον έγκυρο τρόπο καθώς οι δύο ιστότοποι αφιερώνουν εκτενές άρθρο τους για την καταστροφή του ουκρανο-ΝΑΤΟϊκού κέντρου διοίκησης και επικοινωνιών στις 12 Μαρτίου βασισμένο εξολοκλήρου στο δημοσίευμα του pronews.gr με τίτλο «Τρομακτικό κτύπημα 130 μέτρα υπογείως από ρωσικό υπερ-υπερηχητικό βλήμα Kinzhal στο κέντρο διοίκησης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία!»

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που το αναγνωστικό κοινό στην Ελλάδα έχει τοποθετήσει το pronews.gr στην πρώτη τριάδα των ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το pronews.gr, βάσει των στοιχείων της μεγαλύτερης και πλέον έγκυρης πλατφόρμας μέτρησης επισκεψιμοτήτων, Semrush, βρίσκεται στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, με μικρή διαφορά από την δεύτερη, ενώ βρίσκεται στην ένατη θέση συνολικά σε όλες τις ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν την Google, το YouTube, το Facebook, τo Instagram κλπ., στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.