Μήνυμα οργής και από τους οπαδούς του ΠΑΟ προς Κ.Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών: «Ξύλο στον θιασάρχη Κούλη»

Σύσσωμοι οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μήνυμα οργής και από τους οπαδούς του ΠΑΟ προς Κ.Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών: «Ξύλο στον θιασάρχη Κούλη»

Μετά τους οπαδούς της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Άρη και του ΠΑΟΚ την «σκυτάλη» κατά της κυβέρνησης πήραν και οι οπαδοί του ΠΑΟ οι οποίοι με χαρακτηριστικό πανό εξέφρασαν την οργή τους για το έγκλημα των Τεμπών για το οποίο ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Κ.Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού έγραφε «Ξύλο στον Κούλη αυτόν τον θιασάρχη μες την φυλακή μαζί με τον σταθμάρχη».

Το πανό καθιστούσε υπεύθυνο τον Κ.Μητσοτάκη και ότι πρέπει να πληρώσει με φυλάκιση γι΄αυτό που έγινε στα Τέμπη, ενώ  τον αποκαλεί θιασάρχη εννοώντας πως είναι επικεφαλής ενός θιάσου και όχι μίας κυβέρνησης.

Τα αθλητικά γήπεδα όλης της χώρας, μετατράπηκαν χθες σε «λαϊκά δικαστήρια» κατά της κυβέρνησης: Τέσσερις ημέρες μετά το μαζικό έγκλημα των Τεμπών κι ενώ δεν υπάρχει ούτε μία σύλληψη πραγματικά υπευθύνου, εκτός από τον 60χρονο σταθμάρχη που παράνομα έγινε σταθμάρχης (όριο ηλικίας 48 έτη) από το υπουργείο Μεταφορών.

Το να έχει μία κυβέρνηση εναντίον της τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων λίγο πριν τις εκλογές δεν είναι καλό για την κυβέρνηση αυτή…

Εκτός από το παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ σε αντικυβερνητικό συλλαλητήριο εξελίχθηκε χθες και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα, στο γήπεδο μπάσκετ του Άρη κλπ.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι πολίτες αποδοκίμαζαν την κυβέρνηση είτε με το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είτε με την ιαχή «Δολοφόνοι-δολοφόνοι».

Στην Τούμπα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ οργισμένοι αποδοκίμαζαν και αυτοί την κυβέρνηση με αντίστοιχα συνθήματα. Λαϊκή «λάβα» παντού, το μόνο που περιμένει είναι οι εκλογές για να «κάψει» αυτούς που το αξίζουν…  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.