ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ μιλά για διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και ο Α.Πορτοσάλτε εκνευρίζεται

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ μιλά για διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και ο Α.Πορτοσάλτε εκνευρίζεται

Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, προσπάθησε να μιλήσει για τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, προσπαθούσε με συνεχείς κραυγές να τον εμποδίσει.

«Δεν προλαβαίνουμε στα νοσοκομεία τους νεκρούς από Covid», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι «οι ασθενείς ντανιάζονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ». Ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, σε τόνο ιδιαίτερα ερειστικό, αμφισβήτησε τον κ. Γιαννάκο και επιχείρησε να τον προκαλέσει, ώστε ο δεύτερος να απαριθμήσει ονομαστικά τα νοσοκομεία στα οποία παρατηρούνται οι ελλείψεις. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε αναφέρει περισσότερα από πέντε περιφερειακά νοσοκομεία, ο Άρης Πορτοσάλτε φαίνεται να μην είχε ικανοποιηθεί, ζητώντας επίμονα επιπλέον ονόματα.

«Οι νεκροί από Covid είναι πολύ περισσότεροι από όλων των άλλων παθήσεων», ανέφερε ο κ. Γιαννάκος τονίζοντας ότι η δήλωση του πρόεδρου ΠΙΣ, κ. Εξαδάκτυλου, ο οποίος έλεγε ότι οι ασθενείς «ντανιάζονται στις ΜΕΘ», δεν απηχεί στην πραγματικότητα διότι «δεν υπάρχουν ΜΕΘ για να ντανιαστούν, με αποτέλεσμα να μένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ».

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε, σήμερα στο ΑΧΕΠΑ βρίσκονται 13 ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, σε 5κλινους θαλάμους, καθώς η ΜΕΘ των 15 κλινών είναι πλέον πλήρης, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, ακούγοντας για την διακομιδή ασθενών, στην προσπάθειά του να επικροτήσει τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, έσπευσε να τονίσει ότι «άρα νοσοκομεία υπάρχουν», φέρνοντας το παράδειγμα της Ολλανδίας, η οποία πραγματοποιεί διακομιδή διασωληνωμένων ασθενών σε νοσοκομεία της Γερμανίας, με τον κ. Γιαννάκο να του απαντά ότι «αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτό έλειπε να μην υπάρχουν καν νοσοκομεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρθηκε στην επίταξη ιδιωτών γιατρών, αναφέροντας ότι η επιστράτευση οικογενειακών γιατρών πιο πολύ δημιουργεί προβλήματα παρά λύνει. «Οι οικογενειακοί γιατροί είναι απαραίτητοι στην κοινότητα διότι στο νοσοκομείο έρχονται πολλές φορές περιστατικά σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Επίσης δεν έχουν νοσοκομειακή εμπειρία. Λύση θα ήταν η επίταξη μεγάλων νοσοκομειακών ιδιωτικών κλινικών για να νοσηλεύονται περιστατικά και σε ΜΕΘ και σε κλινικές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.