ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Χρήστος Κούτρας

«Με έχει "φάει" πού κόλλησα. Δεν έχω καταλάβει»

Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Χρήστος Κούτρας

Ο τριπλά εμβολιασμένος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κούτρας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, διαγνώστηκε θετικός την περασμένη Τρίτη, προσθέτοντας ότι ήταν δύσκολη ημέρα, καθώς είχε έντονο πονοκέφαλο.

«Με έχει “φάει” αυτό το θέμα πάρα πολύ. Κυκλοφόρησα το Σαββατοκύριακο. Με έχει “φάει” πού κόλλησα. Δεν έχω καταλάβει» είπε.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να διαδραμάτισε ρόλο το γεγονός ότι φόραγε απλή χειρουργική μάσκα και όχι ΚΝ95.

Επίσης, την πρώτη ημέρα, όπως είπε, είχε πυρετό 37,8, ενώ είχε κάνει και την τρίτη δόση.

«Δεν είχα δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στα κόκαλα, ούτε καν μπούκωμα, είχα μόνο φριχτό πονοκέφαλο» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι χθες και ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε γνωστό ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.