ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Σφαγή» Χατζηβασιλείου-Βερύκιου και οι μειώσεις μισθών – Έχει πάρει «φωτιά» ο Alpha

«Σφαγή» Χατζηβασιλείου-Βερύκιου και οι μειώσεις μισθών – Έχει πάρει «φωτιά» ο Alpha

Όπως μαθαίνουμε ο Δήμος Βερύκιος σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τον Alpha. Τουλάχιστον σε διοικητικό επίπεδο καθώς δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει κι ας γράφουν κάποιοι πως θα σταματήσει τελείως από το κανάλι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η άσπονδη φίλη του Βίκυ Χατζηβασιλείου μαθαίνουμε πως έχει ήδη άτυπα πρόταση να συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Όχι όμως και με τους καλύτερους όρους. Μιας και στο συμβόλαιο της που λήγει το καλοκαίρι μαθαίνω ότι θα της προταθεί μείωση που θα αγγίξει το 30%.

Και αν βιαστούν κάποιοι κακοπροαίρετοι να πουν πως η νέα τάξη πραγμάτων στον Alpha έχει βάλει στο μάτι τη «Miss Πακέτο» κάνουν μεγάλο λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όλα τα συμβόλαια που λήγουν θα προταθεί μείωση σε όσους θέλουν – και βέβαια θέλει και το κανάλι να συνεχίσουν – και δυστυχώς μαθαίνουμε πως στη συνέχεια θα πάρουν σειρά και οι εργαζόμενοι που ως γνωστόν πληρώνουν το μάρμαρο της κρίσης στα μίντια όλα αυτά τα χρόνια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.