ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο στόχαστρο η χρηματοδότηση του BBC

Στο στόχαστρο η χρηματοδότηση του BBC

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και της εξαιρετικά άσχημης κατάστασης στη Μεγάλη Βρετανία, το BBC αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο για τον τρόπο χρηματοδότησης των υπηρεσιών του.

Ησχετική συζήτηση σε κυβερνητικό επίπεδο είχε ανοίξει πριν από την επιδημιακή κρίση και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Το βρετανικό δίκτυο πρότεινε μια ακόμη διαβούλευση για τον τρόπο πληρωμής του ανταποδοτικού τέλους στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την πρόταση της κυβέρνησης να μην αποτελεί ποινικό αδίκημα η μη πληρωμή του τέλους για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το BBC φαίνεται να αποδέχεται αλλαγή του μοντέλου των τελών άδειας τηλεόρασης, που σήμερα ανέρχονται σε 157,50 λίρες ετησίως, σε συνδυασμό με την καθολική πρόσβαση στους λογαριασμούς ευρυζωνικών συνδέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.