Β. Τσεκούρας: Βγήκε νικητής ο δημοσιογράφος του OPEN (φώτο)

Β. Τσεκούρας: Βγήκε νικητής ο δημοσιογράφος του OPEN (φώτο)

Νικητής βγήκε, από την περιπέτεια υγείας του, ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής του ΟΡΕΝ, Βασίλης Τσεκούρας. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε μετά από δύο χειρουργεία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Open τα τελευταία 24ώρα έδινε μάχη για την ζωή του, στην οποία φαίνεται να βγήκε νικητής όπως ανέφερε ο ίδιος.

Το χρονικό της… περιπέτειας

Το βράδυ της περασμένης παρασκευής, ο οικονομικός ρεπόρτερ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, με αποτέλεσμα να μπει δύο φορές στο χειρουργείο.

Τις μέρες που ακολούθησαν, η κατάστασή του χαρακτηριζόταν κρίσιμη, αλλά φαίνεται πως σε μεγάλο βαθμό ο κίνδυνος πέρασε.

Το μήνυμά του

Ο ίδιος φρόντισε να μεταφέρει τα ευχάριστα, με ένα μήνυμά του στο Facebook που έλεγε…

«Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις. Γιατί ενημερώνεσαι μετά.

Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα. Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα.

ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα….»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.