Νέα ένταση με την τουρκική φρεγάτα που έχει αποσταλεί για να διώξει από την ελληνική ΑΟΖ το γαλλικό ερευνητικό L’ATALANTE, το οποίο έχει λάβει άδεια από τις ελληνικές αρχές για ωκεανογραφικές έρευνες, μέσα στην περιοχή της ελληνοαιγυπτιακής συμφωνίας.

Η Τουρκία παριστάνει τον ρόλο του «ιδιοκτήτη» των θαλασσών και μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο με την προσπάθεια της φρεγάτας να διώξει από την περιοχή το γαλλικό ερευνητικό έχουμε ένα ακόμη σκηνικό έντασης.

Πάσχα με ωράριο σούπερ μάρκετ θέλουν οι πιστοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.

Μετά το περσινό Πάσχα, το οποίο ήταν χωρίς κόσμο στις εκκλησίες, φέτος προτείνουν «μικρές διορθώσεις», οι οποίες είναι του τύπου… περιφορά του Επιταφίου εντός του ιερού ναού, Αποκαθήλωση άλλες ώρες από ό,τι είθισται και λειτουργία για την Ανάσταση το… επόμενο πρωί. Αλλαγές που «χωράνε» στο ωράριο της απαγόρευσης μετακινήσεων.

Άγρια επίθεση από τέσσερις Πακιστανούς, δέχτηκαν στις 03:00 τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στην Παιανία.

Την ίδια ώρα βίντεο από το διαδίκτυο δείχνουν πως οι Πακιστανοί έχουν γίνει κράτος εν κράτει, αψηφούν την καραντίνα και το φωνάζουν. Παράλληλα κουβαλούν οπλισμό.

Η ανθρωπότητα δεν θα μπορέσει να εξαλείψει τον κορωνοϊό, για αυτό θα ήταν καλό να αρχίσει να μαθαίνει να συμβιώνει μαζί του, ίσως και για πάντα αναφέρει σε έκθεσή του ο Λόταρ Βίλερ, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, κάτι βέβαια που σημαίνει με τη σειρά του συνεχείς επ΄ άπειρον εμβολιασμούς.

Για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε πως ο θανατηφόρος ιός «Τσαπάρε» που προέρχεται από ζώα μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Πρωτοεμφανίστηκε στην ομώνυμη επαρχία της Βολιβίας το 2004 και στη συνέχεια σχεδόν εξαφανίστηκε, αλλά πλέον έχει κάνει έντονη την επανεμφάνισή του και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε φάρμακο, ούτε εμβόλιο γι αυτόν.

Οι αρχές της Λευκορωσίας εξάρθρωσαν σχέδιο για τη δολοφονία του προέδρου Αλεξάντρ Λουκασένκο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες! Μάλιστα η δολοφονία ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Μάη, ημέρα που οι Σοβιετικοί και οι σύμμαχοί τους νίκησαν τους Ναζί. Το σχέδιο περιελάμβανε επίσης εξόντωση συμμάχων του.

Υπηρεσίες των ΗΠΑ μαζί με Λευκορώσους εμιγκρέδες οργάνωσαν μαζί με τις πολωνικές μυστικές υπηρεσίες την εξόντωσή του για να προκαλέσουν ανατροπή της φιλορωσικής κυβέρνησης και δημιουργίας μιας νέας Ουκρανίας.

Η Ρωσία έκλεισε οριστικά την θαλάσσια περιοχή της βόρειας Μαύρης Θάλασσας περί την Κριμαία και απέκλεισε δια θαλάσσης την ανατολική, ουκρανικής κατοχής, χερσαία έκταση της Κριμαίας έως τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Πρακτικά, κάθε πλοίο που επιθυμεί να κινηθεί στην περιοχή, θα πρέπει να λαμβάνει την έγκριση της ρωσικής κυβέρνησης.

Συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Στέφανο Κολοκούρη που διόρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον Φεβρουάριο του 2020 να βρίσκεται σε γλέντι με ημίγυμνες χορεύτριες. Μάλιστα μία από τις εντυπωσιακές κοπέλες είναι η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα που συμμετέχει στο γλέντι είναι μέλη του πυροσβεστικού σώματος. Το βίντεο έχει τραβηχθεί σε άγνωστη ημερομηνία με χρήστες του twitter να αναφέρουν πως πιθανό να είναι εν μέσω καραντίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!