Ντιμπέιτ: Έφτασαν οι δημοσιογράφοι – Οι πρώτες τους δηλώσεις

Ολοκληρώθηκε η άφιξη των δημοσιογράφων

Ντιμπέιτ: Έφτασαν οι δημοσιογράφοι – Οι πρώτες τους δηλώσεις

Έφτασαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ λίγο πριν τις 20:00 οι δημοσιογράφοι, με την Μάρα Ζαχαρέα να είναι η τελευταία που προσήλθη.

«Στενός ο… κορσές που μας έχουν φορέσει. Αν βγει και κάτι ωφέλιμο θα είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα.

«Αποστειρωμένο» χαρακτήρισε το πλαίσιο του debate η Σία Κοσιώνη, με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να συμπληρώνει: «Η δική μου η δουλειά είναι να εκπέμψω το σήμα που θα ήθελαν οι πολίτες».

«Ο καθένας από εμάς θα ρωτήσει για κάθε μία από τις θεματικές ενότητες», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, εκ μέρους του ΑΝΤ1.

«Ας ελπίσουμε ότι θα ακούσουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας», σχολίασε από την πλευρά του ο «απεσταλμένος» του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ.

«Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε για τους όρους τους debate. Προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα, αλλά και πάλι το γεγονός ότι θα υποβληθούν ερωτήσεις στους αρχηγούς είναι κάτι», δήλωσε ο δημοσιογράφος του OPEN, Παναγιώτης Στάθης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3. Θα προβληθεί, επίσης, από το Πρώτο Πρόγραμμα, από τη Φωνή της Ελλάδας, ενώ θα «ανέβει» και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, στο ERTFLIX και στο ERTFLIX International.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.