ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Δένδιας: Η Ελλάδα ασκεί πολιτική αρχών – Στήριξη στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Το μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ από τη Μαδρίτη

Ν.Δένδιας: Η Ελλάδα ασκεί πολιτική αρχών – Στήριξη στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Kατά την πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, στην οποία συνοδεύει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τους ομολόγους του των δύο υποψήφιων προς ένταξη στη Συμμαχία χωρών, της Σουηδίας και της Φινλανδίας, Ann Linde και Pekka Haavisto.

Κατά τις συναντήσεις, ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε ότι η Ελλάδα ασκεί πολιτική αρχών και υποστηρίζει το αίτημα της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. «Συζητήσαμε επίσης με τους ομολόγους μου για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική επέμβαση, όπως και για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο» σημειώνει ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτηση στο facebook. προβλήματα ψυχικής υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Δένδια έχει ως εξής:

«Κατά την πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής του #ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, στην οποία συνοδεύω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκα με τους ομολόγους μου των δύο υποψήφιων προς ένταξη στη Συμμαχία χωρών, της Σουηδίας και της Φινλανδίας, Ann Linde και Pekka Haavisto.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Επανέλαβα ότι η Ελλάδα ασκεί πολιτική αρχών και υποστηρίζει το αίτημα της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Συζητήσαμε επίσης με τους ομολόγους μου για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική επέμβαση, όπως και για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.