ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ν.Καραχάλιος για ενδεχόμενο νοθείας στις εκλογές της 21ης Μαΐου: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός»

«Γιατί τους έχει πιάσει αυτή η "πρεμούρα" να τελειώσουν όλα ει δυνατόν και από τις 8 η ώρα;»

Ν.Καραχάλιος για ενδεχόμενο νοθείας στις εκλογές της 21ης Μαΐου: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός»

Ο πρόεδρος του Forum 2020 και πρώην Σύμβουλος Στρατηγικής των Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Νίκος Καραχάλιος, εξέφρασε τις ανησυχίες του ακόμη και για ενδεχόμενο εκλογικής νοθείας στις κάλπες της 21ης Μαΐου, σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν ορρωδεί προ ουδενός».

Μάλιστα, εκτιμά, ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι «παράγοντες διακινδύνευσης της διαδικασίας», διότι «δεν έχουμε να κάνουμε με μία νορμάλ χώρα και δεν έχουμε μία νορμάλ κυβέρνηση».

Αναλυτικά η απάντηση του Νίκου Καραχάλιου:

Ο Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός! Έχει εμμονή με την εξουσία (για να χρησιμοποιήσω και να του αντιγυρίσω ένα ψυχιατρικό όρο που χρησιμοποίησε ο ίδιος για τον κ. Ανδρουλάκη.

Ίσως συναντιέται τακτικά με ψυχιάτρους τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά του να μας τρελάνει όλους, γι’ αυτό και έχει αρχίσει να περνάει στο λεξιλόγιό του αυτή η ορολογία… Δεν πιστεύω ότι ένας σώφρων άνθρωπος θα διανοείτο ακόμη και να σκεφτεί να νοθεύσει εκλογική αναμέτρηση σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την τρίτη δεκαετία του 20ου αιώνα.

Όμως εδώ και καιρό δεν να κάνουμε πια με μία νορμάλ χώρα και δεν έχουμε μία νορμάλ κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης έχει de facto καταργήσει μία σειρά άρθρων του Συντάγματος, έχει δυναμιτίσει την ανεξαρτησία των Αρχών, έχει υπονομεύσει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Σας παραπέμπω στις δηλώσεις Τζανερρίκου και στα τηλεφωνήματα που έλαβε και από τον Μητσοτάκη και από τον Γεραπετρίτη.

Αυτά τα πρωτοφανή που συνέβησαν γύρω από τον Άρειο Πάγο αποτελούν ήδη αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πώς συμπεριφέρθηκαν στο μόρφωμα των Ελλήνων, του εγκλείστου Κασιδιάρη, αλλά πως συμπεριφέρθηκαν ακόμα και σε κόμματα που είχαν επικεφαλής ανθρώπους οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται Βενιζελικοί, όπως ο κ. Εμφιετζόγλου, ή πολιτικούς με πολυετή κοινοβουλευτική παρουσία όπως ο κ. Νικολόπουλος. Δεν μπορεί λοιπόν ο Μητσοτάκης ο οποίος θέλει να παίζει μόνος του να συνεχίζει να αυθαιρετεί.

Τη διεξαγωγή των εκλογών την είχε «επωμιστεί» διαχρονικά μια εταιρία που λέγεται Singular Logic. Με όλες τις ενστάσεις που έχουμε, για το πώς έχει χειριστεί η Singular Logic παλαιότερα εκλογικά αποτελέσματα (αναφέρομαι στην αναμέτρηση του 2000, όταν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση αρνηθήκαμε ουσιαστικά να δεχούμε την οριακή νίκη του ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη.

Τώρα μιλάμε για μια Singular Logic που ελέγχεται μετοχικά από άλλη εταιρία, η οποία οικογενειακά φέρεται να έχει σχέσεις με την φυλή των Μητσοτάκηδων. (Ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη της Space Hellas είχε διαπλακεί σε υποθέσεις σχετικές με τα εξοπλιστικά της περιόδου εκείνης ’90-’93).

Επομένως, από μόνες τους οι στενές διαχρονικές με την οικογένειά του αποτελούν παράγοντα διακινδύνευσης.

Ο δεύτερος παράγοντας διακινδύνευσης προκύπτει από τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας. Έχουν την πρόθεση να βγάλουν τα εκλογικά αποτελέσματα πολύ νωρίς.

Γιατί τους έχει πιάσει αυτή η «πρεμούρα» να τελειώσουν όλα ει δυνατόν και από τις 8 η ώρα; Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αλλά αρχίζει να διαμορφώνεται μία υποψία στο μυαλό μου… Ότι δηλαδή μπορεί να υπάρχει ένα άτυπο σχέδιο που χρήζει διερεύνησης.

Σας το καταθέτω προς σκέψη με ερωτηματικά:

1ον: αυξάνουμε τη δημοσκοπική διαφορά

2ον: νομιμοποιούμε στην κοινή γνώμη μια μεγάλη διαφορά

3ον: την επιβεβαιώνουμε στις 7μμ ανήμερα με τα exit polls (που θα διενεργούνται από τις ίδιες εταιρίες που «κατασκευάζουν» αυτή τη μεγάλη διαφορά)

4ον: 8μμ δίνουν το πρώτο συγκεντρωτικό 10% του εκλογικού αποτελέσματος με 10 μονάδες διαφορά, (από προεπιλεγμένα εκλογικά τμήματα)

5ον: στις 9 μ.μ. δίνουν τελικό αποτέλεσμα και μειώνουν ελαφρά στις 8 πχ μονάδες τη διαφορά και φαίνονται όλοι «ικανοποιημένοι», τύπου «είμαστε αντικειμενικοί», «μην μιλάτε».

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται τουλάχιστον περίεργα τη στιγμή μάλιστα που όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι οι οποίοι κάνουν τους Υπουργούς, εμπλέκονται και σε μία σειρά άλλων υποθέσεων ψηφιακής παρακρατικής δράσης, που έχουν να κάνουν με τις υποκλοπές.

Όλα αυτά μάλιστα γίνονται εκ παραλλήλου με μία σειρά άλλων ύποπτων στοιχείων (όπως οι ισραηλινοί μυστικοί πράκτορες) και όλα αυτά είναι γεγονότα -όχι φήμες- τα οποία καταγγέλλουν πλέον και οι ευρωπαϊκές αρχές, όχι μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Διακομματική νομίζω ότι κοιμάται στην κυριολεξία όρθια! Μπορούν να ελέγξουν μόνο το χειρογραφικό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ όλο αυτό το κακό μπορεί να γίνει μέσα από τα tablets και τις ψηφιακές υπηρεσίες, που θα ελέγχει μόνο το Μέγαρο Μαξίμου. Ο ψηφιακός Θεός βοηθός λοιπόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.