ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: Αγνόησε τους Θεσσαλονικείς βουλευτές της ΝΔ στη ΔΕΘ

Κ.Μητσοτάκης: Αγνόησε τους Θεσσαλονικείς βουλευτές της ΝΔ στη ΔΕΘ

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει από τους βορειοελλαδίτες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τους αγνόησε τελείως κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα για πρώτη φορά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν συνοδευόταν από βουλευτές Θεσσαλονίκης στις βόλτες του στην πόλη, τις οποίες και απέφυγε επιμελώς, για πολλούς και διάφορους λόγους, με κυριότερο να μην έχει κάποια απρόσμενη συνάντηση με πολίτες που διαμαρτύρονταν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ή υγειονομικούς, που ακόμη κάνουν πορείες διαμαρτυρίας στην πόλη.

Παράλληλα υπάρχει γκρίνια και από τους τοπικούς βουλευτές καθώς για πρώτη φορά σε κυβέρνηση δεν υπάρχει υπουργός εκλεγμένος βουλευτής από τον νομό Θεσσαλονίκης, παρά μόνο ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης (Καλαφάτης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.