ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ: «Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δεν συναινεί σε διευρυμένη Εξεταστική Επιτροπή; – Έχει κάτι να κρύψει;»

ΝΔ: «Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δεν συναινεί σε διευρυμένη Εξεταστική Επιτροπή; – Έχει κάτι να κρύψει;»

Μήνυμα για τη σύσταση νέας εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την περίοδο 2015-2019 στέλνει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Σύμφωνα με πηγές της πλειοψηφίας, αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει και δεν δεχθεί τελικά την πρόταση του πρωθυπουργού για τη διεύρυνση της επιτροπής από το 2015 μέχρι και σήμερα, με μια ουδέτερη διατύπωση χωρίς υπονοούμενα, ώστε να ελεγχθεί η χρηματοδότηση στα ΜΜΕ και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, τότε «η Νέα Δημοκρατία θα αναλάβει κάθε θεσμική πρωτοβουλία προκειμένου να διερευνηθεί το σύνολο του διαστήματος από το 2015 έως και το 2021».

«Καλούμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απάντησε καταφατικά ενώπιον της Βουλής στην πρόταση του πρωθυπουργού και το νεύμα του καταγράφηκε στις τηλεοπτικές κάμερες, μέχρι και τη συζήτηση της 3ης Νοεμβρίου να δεχθεί την πρότασή μας, να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να μην ευτελίσει το Συνταγματικό δικαίωμα της μειοψηφίας επιλέγοντας επικοινωνιακά τρικ για να ξεφύγει από το πολιτικό του αδιέξοδο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές και σημειώνουν: «Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δε συναινεί σε διευρυμένη Εξεταστική Επιτροπή ουδέτερης διατύπωσης; Έχει κάτι να κρύψει;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά και από την παραπάνω εξέλιξη καθίσταται σαφές πως το σενάριο της παράλληλης λειτουργίας δύο εξεταστικών επιτροπών, είναι και το πιο πιθανό σενάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.