ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βουλευτής ΝΔ Σ.Σιμόπουλος: «Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» για το νέο lockdown στην Θεσσαλονίκη

Βουλευτής ΝΔ Σ.Σιμόπουλος: «Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» για το νέο lockdown στην Θεσσαλονίκη

Η απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη έχει προκαλέσει τρόμο στους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ των οποίων τα γραφεία βομβαρδίζονται από τις διαμαρτυρίες εκατοντάδων ψηφοφόρων σήμερα.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, όπου από την μία… εξαίρει την κυβέρνηση «που έχει αποδείξει τη δυνατότητά της να “ακούει”» και ζητεί από τους εμπόρους «να αποφύγουν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας», αλλά κάνει και τον ανήξερο γιατί «δεν μπορεί να κατανοήσει τι άλλαξε σε μια ημέρα και το “άνοιγμα” έγινε “αναστολή”».

«Χθες βράδυ η κυβέρνηση πήρε τη δύσκολη απόφαση αναστολής του ανοίγματος της Δευτέρας για το λιανεμπόριο στη Θεσσαλονίκη, στην Αχαΐα και στην Κοζάνη. Ο εμπορικός κόσμος αντιδρά, έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός από το πολυήμερο lockdown και το κόστος για ένα «άνοιγμα» που δεν θα γίνει. Ταυτόχρονα δεν μπορεί να κατανοήσει τι άλλαξε σε μια ημέρα και το «άνοιγμα» έγινε «αναστολή». Θεωρώ ότι οφείλεται μια εξήγηση στους εμπόρους, ενώ οι τελευταίοι πρέπει να αποφύγουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας», αναφέρει απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

«Η πανδημία είναι παρούσα και μάλιστα σε μεγάλη έξαρση στις τρεις προαναφερθείσες πόλεις. Παράλληλα οι παραγωγικοί φορείς του εμπορίου και οι βουλευτές, κυρίως της ΝΔ, πρέπει να ζητήσουμε ώστε για το τοπικό αυτό lockdown να υπάρξει ειδική οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση που έχει αποδείξει τη δυνατότητά της να «ακούει», καταλήγει ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

«Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» ο βουλευτής της ΝΔ! Γίνεται; Δεν γίνεται.

Έλλειψη θάρρους και προσπάθεια να συμβιβαστούν τα ασυμβίβαστα. Ειδική οικονομική στήριξη, χρειάζεται όλη η Ελλάδα.

Αλλά από ποιον; Από αυτούς που κατέστρεψαν ότι είχε απομείνει από την οικονομία; ‘Εχει να πέσει πολύ «μαύρο» στις επόμενες εκλογές. Όποτε και αν γίνουν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.