ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγέλαφος κυβέρνησης-επιδημιολόγων: Ο ένας διαψεύδει τον άλλο για lockdown και μάσκες ενώ η χώρα βυθίζεται…

Τραγέλαφος κυβέρνησης-επιδημιολόγων: Ο ένας διαψεύδει τον άλλο για lockdown και μάσκες ενώ η χώρα βυθίζεται…

Οι σημερινές αποκαλυπτικές δηλώσεις του καθηγητή Λοιμωξιολογίας Νίκου Σύψα προκάλεσαν νευρική κρίση στην κυβέρνηση, που βλέπει να έρχονται στο φως όλα αυτά που θέλει να κρύψει για το νέο επερχόμενο lockdown και την επαναφορά των μασκών, με τον Α.Γεωργιάδη να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

«Υπάρχει μία τεράστια παρεξήγηση: Η Επιτροπή δεν έδωσε καμία οδηγία να βγουν οι μάσκες. Η επιτροπή είπε ότι όταν βγαίνουμε από το σπίτι να φοράμε τις μάσκες. Δεν έχουμε δώσει ποτέ εντολή βγάλτε τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους» είπε νωρίτερα προφανώς θεωρώντας ότι απευθύνονται και αυτός και ο Ν.Σύψας σε έθνος ηλιθίων.

Μόλις στις 24 Ιουνίου καταργήθηκε με η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Την απόφαση, όπως ανακοινώθηκε από εισηγήθηκε ομόφωνα η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας με την κυβέρνηση να αποφασίζει τα εξής:

– Τη διατήρηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους χωρίς εξαιρέσεις.

– Τη δυνατότητα κυκλοφορίας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς μάσκα εφόσον δεν υπάρχουν συνωστισμοί και συγχρωτισμοί.

Λίγο αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διέψευσε τον Ν.Σύψα

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση χωρίς να ρωτηθεί η Επιτροπή. Δεν ισχύει αυτό. Καμία απόφαση υγειονομικού χαρακτήρα δεν έχει ληφθεί χωρίς απόφαση της Επιτροπής» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha. Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ο κ. Σύψας είπε ψέματα ο υπουργός απάντησε: «Σας απαντώ, καμία απόφαση».

Πιστεύουν, πραγματικά, οι Έλληνες ότι αυτοί μπορούν να τους σώσουν;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.