ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Γεωργιάδης: «Η αλλαγή Συντάγματος θέλει ευρύτερες συναινέσεις – Μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις»

«Η βούληση που έχουμε είναι να αλλάξουμε το άρθρο 16 του Συντάγματος»

Α.Γεωργιάδης: «Η αλλαγή Συντάγματος θέλει ευρύτερες συναινέσεις – Μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις»

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις εκλογές του Ιουνίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα είχε πει περί αλλαγής του Συντάγματος. 

Ο κ. Γεωργιάδης αρχικά τόνισε πως «πιστεύω ότι στις εκλογές δουλεύεις, τρέχεις, εξηγείς στον κόσμο την πολιτική σου, αφήνεις τον κόσμο να αποφασίσει και στο τέλος κάνεις ταμείο. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα».

Αναφερόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «τον πιάνει τρόμος με τους φόρους» και τις αναφορές στελεχών για αυξήσεις.

«Έγινε μεγάλη φασαρία για τον φόρο στο μέρισμα. Τον πήγαμε στο 5% και έχουμε πάρει τριπλάσια χρήματα από όσα έπαιρνε με το 15% ο ΣΥΡΙΖΑ. (…) Στο κομμάτι που αφορά στον πληθωρισμό, έχουμε κάνει τα διάφορα pass.Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του πίσω. Τα pass είναι ένα εκτάτο μέτρο σε μια έκτακτη συνθήκη του πληθωρισμού. (…) Η κεντρική γραμμή της ΝΔ είναι όλοι οι φόροι μόνο προς τα κάτω. Οι φόροι με Μητσοτάκη μόνο προς τα κάτω, τελεία».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Ψαριανού για τους καθηγητές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αυτός δε θα έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις.

«Δε θα τα έγραφα ποτέ. Έχει έναν τρόπο που εκφράζεται πάρα πολλά χρόνια», είπε, ενώ αναφερόμενος στην τράπεζα θεμάτων, υπογράμμισε ότι σε μια τέτοια μαζική επίθεση, ακόμα και συστήματα της NASA θα έπεφταν.

«Υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να δεχθεί 165 εκατ. κλικς και δε θα είχε πρόβλημα; Υπάρχουν συστήματα ηλεκτρονικά της NASA, του Πενταγώνου που πέφτουν. Δεν υπάρχει σύστημα απρόσβλητο σε μια κυβερνοεπίθεση. Ξαφνικά, προ των εκλογών, κάποιοι χάκερς αποφάσισαν να χτυπήσουν την τράπεζα θεμάτων στην Ελλάδα».

«Η αλλαγή Συντάγματος θέλει ευρύτερες συναινέσεις»

Σχετικά με τη δήλωσή του για αλλαγή Συντάγματος σε περίπτωση που η ΝΔ συγκεντρώσει 180 βουλευτές, δήλωση που κατέκρινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Η βούληση που έχουμε είναι να αλλάξουμε το άρθρο 16 του Συντάγματος. (…) Στόχος, να διαμορφωθούν οι συνθήκες για να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές στο Σύνταγμα. Μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές. Έχω βαρεθεί να λένε fake news και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Εγώ λέω ότι αντί να τσακωνόμαστε σε πράματα αυτονόητα, δε θα ήταν πιο ωραίο να συζητήσουμε για το πώς θα λύσουμε τα προβλήματα των ανθρώπων;».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για το κόμμα Νίκη, σημειώνοντας: «Μου ήταν σχεδόν άγνωστο, εντυπωσιακό το ποσοστό που πήρε για πρωτοεμφανιζόμενο. Δε θέλω να θίξω κανέναν, αλλά η ιδέα ότι οι εμβολιασμένοι έχουμε μαγνητικές ικανότατες, μου φαίνεται υπερβολική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Θεόδωρου Πάγκαλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.