ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Γεωργιάδης: «Ο Κ.Βελόπουλος προτρέπει τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια τη Μ. Βδομάδα κατά βουλευτών της ΝΔ»

Τόνισε πως εάν σε οποιοσδήποτε βουλευτή υπάρξει επίθεση θα υποβάλλει μήνυση στον Κ.Βελόπουλο γιατί προέτρεψε σε βία

Α.Γεωργιάδης: «Ο Κ.Βελόπουλος προτρέπει τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια τη Μ. Βδομάδα κατά βουλευτών της ΝΔ»

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη συμπλοκή βουλευτών στη Βουλή αλλά και στις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος κάλεσε όσους ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ να μην πηγαίνουν στην εκκλησία.

«Είναι σφόδρα αντιχριστιανικό και αποδεικνύει πόσο υποκριτής είναι» δήλωσε ο Α.Γεωργιάδης και πρόσθεσε «έχει κάποια δικαιοδοσία να κρίνει ποιοι θα μπαίνουν στους ναούς; Αν ήταν χριστιανός θα γνώριζε ότι στον ιερό ναό δεν απαγορεύεται η είσοδος σε κανέναν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Υγείας τόνισε μάλιστα ότι οι δηλώσεις του Κ. Βελόπουλου προτρέπουν τους οπαδούς του να κάνουν επεισόδια τη Μ. Βδομάδα κατά βουλευτών της ΝΔ . «Πολιτικά και ποινικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος», είπε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας ότι εάν σε οποιοσδήποτε βουλευτή υπάρξει επίθεση, προσωπικά ο ίδιος θα υποβάλλει μήνυση στον Βελόπουλο γιατί προέτρεψε σε βία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.