Ε.Βόζεμπεργκ: Κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν για την «αδιανόητη τουρκική πρόκληση»

Βόζεμπεργκ: «Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί η ΕΕ;»

Ε.Βόζεμπεργκ: Κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν για την «αδιανόητη τουρκική πρόκληση»

Κατεπείγουσα ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «για τη νέα αδιανόητη τουρκική πρόκληση κατά της ελληνικής εδαφικής ακεραιότητας» κατέθεσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κ. Βόζεμπεργκ «καταδίκασε και χαρακτήρισε απαράδεκτη και προκλητική την πρόσφατη ενέργεια του κυβερνητικού εταίρου του Προέδρου Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος παρουσίασε και φωτογραφήθηκε δίπλα σε χάρτη που απεικονίζει ως τουρκικό έδαφος το μισό Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης».

Βόζεμπεργκ: «Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί η ΕΕ;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το πλαίσιο, η κ. Βόζεμπεργκ ρωτά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «πώς σκοπεύει να αντιδράσει άμεσα και κατηγορηματικά στην κλιμακούμενη επιθετικότητα της Τουρκίας και την αναθεωρητική της πολιτική στην περιοχή του Αιγαίου» και «σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί, προκειμένου η Τουρκία να απέχει από κάθε πρόκληση καθώς και από τη διάδοση ψευδών ειδήσεων που προσβάλλουν την εδαφική ακεραιότητα κράτους μέλους της ΕΕ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.