ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α.Μπουλούκος

Πέθανε σε ηλικία 92 ετών

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α.Μπουλούκος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 92 ετών ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και επίτιμος Αντιστράτηγος ε.α, Αριστόδημος (Άρις) Μπουλούκος.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η ΝΔ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Άρι Μπουλούκου:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, επίτιμο Αντιστράτηγο ε.α. Αριστόδημο (Άρι) Γεωργίου Μπουλούκο.

Γεννήθηκε το 1932 στην Καλαμάτα και ήταν απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Αποτάχθηκε για τη συμμετοχή του στην υπόθεση «ΑΣΠΙΔΑ» και πρωτοστάτησε στους αγώνες κατά της δικτατορίας, για τους οποίους φυλακίστηκε, εξορίστηκε και βασανίστηκε στο ΕΑΤ/ΕΣΑ.

Από το 1977 έως το 1990 υπηρέτησε ως βουλευτής, με συνέπεια και ήθος την ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Μεσσηνία, καθώς και τη B’ Περιφέρεια Αθηνών στις οποίες εκλεγόταν και αγωνίστηκε σταθερά για τα συμφέροντα της χώρας μας.

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων και Πρόεδρος της Ένωσης Τέκνων, Συγγενών και Φίλων Άταφων Νεκρών του Έπους 1940-41.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.