ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επίθεση ΝΔ στον δήμαρχο Βύρωνα: «Επιχειρεί να ματαιώσει προγραμματισμένη συγκέντρωση με μια χούφτα καταληψίες»

«Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε κοντινό χώρο»

Επίθεση ΝΔ στον δήμαρχο Βύρωνα: «Επιχειρεί να ματαιώσει προγραμματισμένη συγκέντρωση με μια χούφτα καταληψίες»

Επίθεση στον δήμαρχο Βύρωνα κ. Κατωπόδη τον οποίο κατηγορεί για «ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ΝΔ σημειώνει ότι ενώ είχε προγραμματιστεί πολιτική συγκέντρωση του κόμματος με ομιλητή τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο μπροστά από το δημαρχείο, ο προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος άφησε μια «χούφτα καταληψίες» να μπουν στο δημαρχείο καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης.

Ο δήμαρχος φέρει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά επισημαίνει στην ανακοίνωση της ΝΔ η οποία σημειώνει επίσης ότι η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά τη συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του κ. Κατωπόδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθως τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου.

Η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του Δημάρχου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.