Προσπαθεί να συμμαζέψει τα «ασυμμάζευτα» ο Κ.Μητοτάκης για Ε.Καϊλή: «Δεν έχουμε σχέση – Είναι υπόθεση του ΚΙΝΑΛ»

«Ο Ν.Ανδρουλάκης ετοιμάζει συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ»

Προσπαθεί να συμμαζέψει τα «ασυμμάζευτα» ο Κ.Μητοτάκης για Ε.Καϊλή: «Δεν έχουμε σχέση – Είναι υπόθεση του ΚΙΝΑΛ»

Τα «ασυμμάζευτα» προσπαθεί να συμμαζέψει ο Κ.Μητσοτάκης όπου βρεθεί και όπου σταθεί, μετά την σύλληψη και προφυλάκιση της Ε.Καϊλή για την υπόθεση χρηματισμού, καθώς από στήριγμα στις δηλώσεις του που ήταν η Ευρωβουλευτής πλέον κατάντησε “μουτζούρης” και δηλώνει πως δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί της.

Έτσι σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της Εύας Καϊλή και του Qatargate ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλησε να ρίξει καρφιά στις σκληρές δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, όταν χαρακτήρισε την ευρωβουλευτή «Δούρειο Ίππο της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ» και «μεταγραφή αεροδρομίου που ετοιμάζονταν να κάνει η ΝΔ».

Μάλιστα και προσπαθώντας ακόμα να “δεσμεύσει” τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε ότι ο Ανδρουλάκης είναι έτοιμος να κάνει συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για να τον στείλουν στην αντιπολίτευση.

«Δείχνει και πανικό και μικρότητα να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Επειδή στις Βρυξέλλες φαντάζομαι ότι όλοι γνωριζόμαστε, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση με στελέχη της ΝΔ στο ΕΛΚ.

«Δυστυχώς, με τις εξελίξεις η αξιοπιστία της πολιτικής πλήττεται και η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς βάλλεται με τα πολύ στενάχωρα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας», υπογράμμισε.

«Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για όσα λέει και πράττει. Ας αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να ξεδιαλύνουν αυτή την υπόθεση που τραυματίζει το κύρος της Ευρώπης και των πολιτικών θεσμών», τόνισε ακόμη.

«Για τη ΝΔ η αυτοδυναμία είναι και μια αναγκαία προϋπόθεση σταθερότητας, επειδή και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις φαίνεται να έχουν κάνει τις επιλογές τους. Άκουγα τον κ. Ανδρουλάκη να λέει με απόλυτη σαφήνεια ότι θέλει να στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση, για να οικοδομηθεί μια προοδευτική διακυβέρνηση.

Ο άνθρωπος το είπε πολύ καθαρά, ο άνθρωπος θέλει να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να το γνωρίζουν αυτό και οι πολίτες που ενδεχομένως να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε.

Συνεχίζοντας τη σφοδρή επίθεση, ξεκαθάρισε: «Αν ο κ. Ανδρουλάκης επιλέγει να είναι παρακολούθημα του κ. Τσίπρα, ας βγει να το πει με ειλικρίνεια, αντί να μας το λέει με μισόλογα».

«Προσωπικά με ενόχλησε» συνέχισε, «γιατί κάτι τέτοιες κουβέντες δεν πρέπει να ακούγονται».

Και κατέληξε: «Άκουσα τον κ. Τσίπρα να λέει ότι είναι πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στην εξαγωγή διαφθοράς. Όχι, η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στην εξαγωγή αγαθών και προϊόντων. Γιατί ακριβώς πετύχαμε μια οικονομία εξωστρεφή και αυξήσαμε το μερίδιο των εξαγωγών πάνω από το 40%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν προσφέρει υπηρεσία στη χώρα ένας πρώην πρωθυπουργός που δυσφημεί την Ελλάδα εκτός Ελλάδος. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και κρίνεται για τα λεγόμενά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.