Κ.Μητσοτάκης από Κατερίνη: «Η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

«Η ΝΔ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των εκλογών της 21ης Μαΐου με ένα ποσοστό το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων»

Κ.Μητσοτάκης από Κατερίνη: «Η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Παράλληλα, ανέφερε πως «η Μακεδονία είναι γαλάζια και η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας χτυπά πάντα στη Μακεδονία, στη γενέτειρα του εθνάρχη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των εκλογών της 21ης Μαΐου με ένα ποσοστό το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων, αλλά απέδειξε ότι η Ν.Δ. είναι η μεγάλη πλατιά δύναμη ενότητας και προκοπής του τόπου μας», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Όμως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Στις 25 Ιουνίου πάμε για να πετύχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη. Και σε όσους αμφισβήτησαν αυτή τη μεγάλη παράταξη, επειδή σήμερα έχουμε και τελικό Champions League, έχω να τους πω μία κουβέντα: Η φανέλα της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ βαριά και είναι γαλανόλευκη στα χρώματα της πατρίδας μας».

Μέλη της ΟΝΝΕΔ φώναξαν το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» και ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε από το βήμα: «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα ξανα είναι μπλε. Απευθύνομαι στους νέους μας. Εγώ Θυμάμαι όταν ήμουνα στη δικιά σας ηλικία με κάποιους λίγο μεγαλύτερους δίναμε του μεγάλους αγώνες, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και φέρναμε τη Νέα Δημοκρατία σε πρωτοφανή ποσοστά.

Και αναρωτιέμαι: Πόσοι Θα πίστευαν ότι μπορούσαμε να ξαναφέρουμε τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά πάνω του 40%; Κι όμως το καταφέραμε. Το καταφέραμε γιατί οι πολίτες επιβράβευσαν τη σκληρή δουλειά την οποία κάναμε τέσσερα χρόνια.

Επιβράβευσαν το γεγονός ότι κρατήσαμε την κοινωνία όρθια σε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Στηρίξαμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στα χρόνια της πανδημίας, ξανά βάλαμε την οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης. Οι πολίτες επιβράβευσαν τη συνέπεια λόγων και έργων».

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να εργαστούμε όλοι μαζί για να πετύχουν μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη στις εκλογές στις 25ης Ιουνίου.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.