ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Τσιάρας σε συνέδριο ΝΔ: «Η δικαιοσύνη αλλάζει και μαζί της αλλάζει η χώρα»

«Έχει αυξηθεί το επίπεδο της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης»

Κ.Τσιάρας σε συνέδριο ΝΔ: «Η δικαιοσύνη αλλάζει και μαζί της αλλάζει η χώρα»

Ο Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, τόνισε μεταξύ άλλων πώς «η δικαιοσύνη αλλάζει και μαζί της αλλάζει η χώρα, ο κρατικός μηχανισμός και η δημόσια διοίκηση».

«Τον Ιούλιο του 2019 οι πολίτες μάς ανέθεσαν μία δύσκολη αποστολή να αλλάξουμε το κράτος. Αναλάβαμε τη δέσμευση να επιχειρήσουμε χωρίς φόβο για τις αναγκαίες τομές», σημείωσε.

Έχει αυξηθεί το επίπεδο της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, λέει ο Τσιάρας

Ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις επιλογές της κυβέρνησης στην ηγεσία της δικαιοσύνης, στην ευθυγράμμιση της νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή έννομη τάξη, στα εξωδικαστικά εργαλεία για την αποφόρτιση της δικαιοσύνης, στη σύσταση ειδικών τμημάτων, στην αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στην υιοθέτηση νέου κώδικα δικαστικών υπαλλήλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κοινή μας προσπάθεια παράγει ήδη αποτελέσματα που καταγράφονται σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις. Το επίπεδο αντίληψης για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης έχει αυξηθεί σε επίπεδα πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, η αρχή του κράτους δικαίου ισχυροποιείται», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Όσα κατέκτησε η ελληνική δικαιοσύνη τα τελευταία δύο χρόνια δεν συνιστούν δικαιολογία εφησυχασμού αλλά πρέπει να γίνουν εφαλτήριο για ταχύτερα βήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.