ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Κεραμέως για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων: «Μην με ρωτάτε – Δεν είμαι υπουργός»

Ξαφνικά δεν γνωρίζει τι γίνεται στο υπουργείο που υπηρετούσε για τέσσερα χρόνια

Ν.Κεραμέως για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων: «Μην με ρωτάτε – Δεν είμαι υπουργός»

Νίπτει τα χείρας της η πρώην υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τ φιάσκο με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων που προκάλεσε ταλαιπωρία, άγχος και σύγχυση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για δεύτερη ημέρα.

Συγκεκριμένα η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο στο Attica tv το βράδυ της Δευτέρας μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την Τράπεζα Θεμάτων, είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεσμικά μη με ρωτάτε. Δεν είμαι υπουργός ξέρετε. Το λέω για να μην παρεξηγηθώ, καθόλου, προφανώς. Η τράπεζα θεμάτων λειτουργεί τρία χρόνια τώρα, κανονικότητα. Βγήκε μια ανακοίνωση της υπηρεσιακής κυβέρνησης στην οποία αναφέρει ότι δέχθηκε μια δριμύτατη επίθεση 280 χτυπημάτων το δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.