ΝΔ για Μάνδρα και αθώωση Ρ.Δούρου: «Παραμένουν οι πολιτικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Οι πολιτικές ευθύνες για τη διαχείριση της τραγωδίας με τους 24 νεκρούς δεν αξιολογούνται από τα δικαστήρια»

ΝΔ για Μάνδρα και αθώωση Ρ.Δούρου: «Παραμένουν οι πολιτικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η ΝΔ απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη με αφορμή την αθώωση της Ρένας Δούρου για τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας τονίζοντας ότι οι πολιτικές ευθύνες για τη διαχείριση της τραγωδίας παραμένουν και δεν αξιολογούνται από τα δικαστήρια ενώ καυτηριάζει την έλλειψη αυτοκριτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε για τις ποινικές ευθύνες για τις πλημμύρες στη Μάνδρα και η απόφασή της είναι σεβαστή. Μεταξύ άλλων καταδικάστηκαν δύο αντιπεριφερειάρχες της κ. Δούρου, εκλεγμένοι με τον συνδυασμό της, στους οποίους η ίδια είχε μεταφέρει αρμοδιότητές της. Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικές ευθύνες για τη διαχείριση της τραγωδίας με τους 24 νεκρούς παραμένουν και δεν αξιολογούνται από τα δικαστήρια» τονίζει η ΝΔ και προσθέτει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως μένουν στη συλλογική μνήμη τα απαράδεκτα επικοινωνιακά show του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια των καταστροφών. Και αν κάτι τονίζουν οι πανηγυρικές ανακοινώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η παντελής έλλειψη αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης. Υπογραμμίζεται δε ακόμη περισσότερο η αξία της υλοποίησης μέτρων όπως η εφαρμογή του 112, που σώζουν ανθρώπινες ζωές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.