ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνέδριο ΝΔ: Με την ομιλία του Κ.Μητσοτάκη ολοκληρώνονται οι τριήμερες εργασίες

Από τις 13:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής

Συνέδριο ΝΔ: Με την ομιλία του Κ.Μητσοτάκη ολοκληρώνονται οι τριήμερες εργασίες

Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι, με ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το 14ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ.

Οι εργασίες της τρίτης ημέρας του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν με προβολή χαιρετισµών της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και του δημάρχου της Οδησσού Τζέναντι Λεόνινταβιτς Τρούκανοβ.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης.

Θα ακολουθήσει ανάγνωση συμπερασμάτων του 14ου Συνεδρίου και ομιλία από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλη Μεϊμαράκης.

Το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου θα γίνει, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 12:30 από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι από τις 13:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.