ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνέδριο ΝΔ: Τα «πηγαδάκια» Μητσοτάκη με στελέχη του κόμματος και οι φωτογραφίες

Τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του συνεδρίου

Συνέδριο ΝΔ: Τα «πηγαδάκια» Μητσοτάκη με στελέχη του κόμματος και οι φωτογραφίες

Από νωρίς παρών στις εργασίες του συνεδρίου της νέας Δημοκρατίας είναι ο Kυριάκος Μητσοτάκης.

O πρωθυπουργός άκουσε τα στελέχη του κόμματος, αλλά και τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων, ενώ ήταν παρών στην παρουσίαση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ.Μητσοτάκης βγαίνει συχνά από την κεντρική αίθουσα του συνεδρίου και συζητά με τα στελέχη της ΝΔ που δίνουν για δεύτερη μέρα το παρών στο Metropolitan Expo, ενώ δεν λείπουν τα πηγαδάκια και οι selfies.

Δείτε φωτογραφίες:

sinedrio_nd_mitsotakis_in2
sinedrio_nd_mitsotakis_in

Ώρα απολογισμού

Το σημερινό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μια σειρά ομιλιών από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ως προς την κωδικοποίηση του κυβερνητικού έργου. Θα υπάρξουν θεματικές για την ασφάλεια, για την ενέργεια, την καθημερινότητα, την ενεργειακή κρίση, αλλά και την ενίσχυση της εικόνας της χώρας διεθνώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, θα παρουσιαστεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός και του κόμματος της ΝΔ, ενώ βουλευτές της νέας γενιάς θα παρουσιάσουν πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος για τη στέγη, με έμφαση στα νέα ζευγάρια. Παράλληλα, σήμερα αναμένονται και τα διεθνή μηνύματα, όπως του προέδρου της Κ.Ο. του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, του γραμματέα του ΕΛΚ Τόνιο Λόπεθ και του αντιπροέδρου του ΕΛΚ Γιάν Όλμπριχτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.