ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θρήνος στην κηδεία της Ελένης Κτιστάκη (φώτο)

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο»

Θρήνος στην κηδεία της Ελένης Κτιστάκη (φώτο)

Σήμερα συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Ελένη Κτιστάκη, που έφυγε από τη ζωή χθες, νικημένη από τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Η Ελένη Κτιστάκη, αδερφή του Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας Μύρωνα, επιχειρηματίας και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Έδινε μάχη με διάφορες μορφές καρκίνου τον τελευταίο καιρό και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους και τους φίλους της.

Συγκινητικό είναι το γεγονός ότι, παρόλο που πάλευε με την ασθένεια, δεν την κράτησε τίποτα πίσω, καθώς ήταν ενεργή με τα κοινά ως το τέλος.

«Οι άνθρωποι που έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια του καρκίνου δίνουν μια καθημερινή μάχη σαν στρατιώτες σε εμπόλεμη ζώνη. Προσωπικά είμαι περήφανη για τον αγώνα μου, γιατί υπερέβην εαυτόν», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Ελένη Κτιστάκη είχε καταγωγή από τη Μεσαρά. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αναπληρώτρια γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, ενώ τελευταία ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής κι Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ στο Ηράκλειο, όπως επίσης και μέλος Δ.Σ. Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία.

Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, που τόσο αγαπούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.