ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νέα επίθεση Γ.Κύρτσου σε κυβέρνηση: «Επιβεβαιώθηκα – Μας θέλει Βαλκάνια και όχι Ευρώπη»

Τριπλό χτύπημα Γ.Κύρτσου

Νέα επίθεση Γ.Κύρτσου σε κυβέρνηση: «Επιβεβαιώθηκα – Μας θέλει Βαλκάνια και όχι Ευρώπη»

Νέες αναρτήσεις έκανε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος αναφέρεται στα όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο και την κοινοτική οδηγία για τους προστατευόμενους μάρτυρες και τονίζει ότι η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη μας θέλει Δυτικά Βαλκάνια και όχι Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Αυτά που είπα στο ΕΛΚ για αμφισβήτηση Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, επιβεβαιώθηκαν σε 24 ώρες. Οι 3 υπουργοί που αντιτίθενται στην κοινοτική οδηγία για προστατευόμενους μάρτυρες και οι 6 βουλευτές που κατήγγειλαν την πρόσκληση του ΕΚ σε Τουλουπάκη, μας θέλουν Δυτικά Βαλκάνια, όχι ΕΕ».

Στη συνέχεια έκανε νέες αναρτήσεις στις οποίες τονίζει:

«Ανεξάρτητα από τη διαμάχη για τη Novartis, είναι ευρωπαϊκή μας υποχρέωση η ενσωμάτωση στη νομοθεσία, της κοινοτικής οδηγίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες. Ο Τσιάρας έχει 100% δίκιο».

Για να προσθέσει:

«Α. Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης, μας εκθέτουν με τη στάση τους στο υπ.συμβούλιο, στην Ευρωπ. Ένωση»

Παράλληλα αναφέρει με νόημα:

«Σοβαρό διεθνοπολιτικό λάθος η παρέμβαση 6 βουλευτών ΝΔ κατά παρουσίας Τουλουπάκη στο ΕΚ,στο Στρασβούργο.  Μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρηματά της. Όχι να περιορίσουν κινήσεις, δικαίωμα έκφρασής της. Ούτε μπορούν να επιβάλουν τις προτεραιότητές τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.»

Τα τρία tweet του Γιώργου Κύρτσου: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.