ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές»

«Ο λαός θέλει σταθερότητα και όχι να ξανακυβερνήσει ο Τσακαλώτος με τον Βαρουφάκη»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου, τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές.

Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αφήσει τη χωρά ακυβέρνητη με απλή αναλογική και με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, εν μέσω παροξυσμού και παραλογισμού του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Εντογάν σε βάρος της χώρας μας.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, όπως o Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, γι’ αυτό ζητά διορισμό υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών τρεις μήνες πριν από τις φερόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής προώρων εκλογών.

Κατά την κ. Μπακογιάννη ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα και δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα «για να ξανακυβερνήσει ο κ. Τσακαλώτος με τον κ. Βαρουφάκη».

Για την τουρκική προκλητικότητα, εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος της Ελλάδας.

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου για την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας ότι είναι όμορφη κι αδύνατη και κάποιοι την ζηλεύουν και εκτοξεύουν κακίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.